FØR DU STARTER

Alt du skal vide inden du starter

Vi afleverer og henter din ansøgning om et kørekort ved borgerservice, som en del af vores service.


Alt, du skal gøre inden holdstart, er at medbringe følgende:

For at du har det bedste forløb, så har vi valgt at ordne alt papir arbejdet. Det eneste, du skal have styr på, er ovenstående, så tager vi os af resten. Ved nogle køreskoler skal du bemærke, at dette ikke er inkluderet, det vil sige, at du skal booke tid ved borgerservice og selv få fulgt op på din ansøgning (P23), så du kan risikere, at dit kørekort forløb kan tage længere tid end normalt.

Den spændende (og lidt skræmmende) rejse til dit kørekort

For mange unge er det at tage kørekort en milepæl, der symboliserer frihed og uafhængighed. Mens processen kan virke overvældende ved første øjekast, sammenlignes den bedst med andre færdigheder, vi lærer gennem livet – kræver det tid, tålmodighed og praksis.

Trafikkens regler

 

At lære om trafikreglerne kan i starten virke som at mestre et nyt sprog. De første timer bag rattet på manøvrebanen kan virke udfordrende, og så virker bilen og vejen pludselig meget fremmed, end når man sad på passagersædet. Ikke desto mindre er disse udfordringer overkommelige med den rette vejledning og undervisning.

Belønningen ved et kørekort

 

Belønningen ved at besidde et kørekort er uendelig: muligheden for at transportere sig selv uafhængigt, tage på spontane ture eller endda som et springbræt til yderligere ansvar og muligheder i livet.

Forvirrende og udfordrende vej

På vores køreskole forstår vi, at vejen til et kørekort kan være forvirrende og udfordrende. Men med den rette vejledning, tålmodighed og støtte kan du navigere gennem denne snoede vej med selvsikkerhed. Vores erfarne undervisere er her for at guide dig trin for trin, fra den første lektion til det øjeblik, du stolt holder dit kørekort i hånden.

Vi er her for at hjælpe


Så uanset om du lige er begyndt på din rejse eller er et sted midt i labyrinten, er vi her for at hjælpe dig igennem.
Besøg vores køreskole i Århus, sammen kan vi gøre denne rejse mindre forvirrende og mere givende. Velkommen til din rejse mod friheden på vejen! 🚗💨

Teoriundervisning

Teorien består af teoriundervisning med mulighed for dialog og tavleundervisning. Der vil undervejs være prøver, så du bliver klar til den endelige teoriprøve efter 6-7 uger. Der vil undervejs i forløbet være evaluerende prøver, så du er bedst muligt forberedt på den endelige prøve.

Manøvrebane

I uge 1 eller 2 skal du på manøvrebane. Der er 4 * 45 minutters undervisning, hvor du lærer den grundlæggende betjening af bilen. Der er gratis transport til og fra banen. Her benytter vi enten banen i Odder eller Hørning.

Køretimer

Køretimerne starter i uge 2. Køretimerne planlægges, så der er sammenhæng mellem teori og praksis. Vi starter med en let rute, og så stiger sværhedsgraden stille og roligt.

Teoriprøve

Når du har gennemført teoriundervisningen og har haft 14 køretimer, må du gå til teoriprøve.

Prøven afholdes af færdselsstyrelsen.

Glatbane

Når du har gennemført teoriundervisningen og haft 14 køretimer, må du også tage på glatbane. Undervisningen er 4 * 45 minutter. På banen lærer du at kontrollere bilen i nødsituationer. Transport til og fra banen er gratis.

Køreprøve

Når du har bestået din teoriprøve, været på glatbane og har haft minimum 16 køretimer, må du komme til køreprøve. Bemærk, at ikke alle kan gennemføre forløbet med kun 16 køretimer.