Lynkursus kørekort
Århus & Randers

Fordelene ved lynhold er åbenlyse. Efter 30 dage er du klar til at gå til prøverne.

Kom hurtigt igennem med et lynkursus kørekort i Århus eller Randers

Alle vores hold fungerer som ”lynhold”. Det vil sige undervisningen er to gange om ugen, hvor eleven sættes i højsædet, holdene er små, og den tætte undervisning sikrer et ”hurtigt” forløb, da indlæringen fra gang til gang ikke glemmes. Dette har vi den bedste erfaring med. 

 

Vi hjælper dig gennem dit lynkursus kørekort

Du har den samme kørelærer fra start til slut, både til teorien, køretimer samt manøvrebane.
Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig også er vi ved din side hele vejen igennem.
På et lynkursus kørekort Århus eller i Randers gennemføres alle 53 lektioner på 4 uger.
Du møder mandag og torsdag klokken 17:00 til teori, forvent, at vi er færdige klokken 20.00.

Inden næste teori gang skal du have kørt de næste lektioner i lektionsplanen.
Det veksler mellem teori og kørsel. Du skal altså have tid til teori 2 gange om ugen, og tid til at køre i skolevognen 2 gange om ugen.

Fordelene ved et lynkursus kørekort er åbenlyse.
Efter 30 dage er du klar til at gå til prøverne. Det er vores erfaring, at elever der har gennemført undervisningen på lynhold, dels kommer hurtigere til køreprøve, men også har færre køretimer, fordi man ikke glemmer stoffet, på samme måde som ved et 8 ugers hold.

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at tage kørekortet som et lynkursus
Det kan være, at du står og skal bruge et kørekort hurtigst muligt. Det kan også være, at du bare gerne vil have det overstået.

Uanset hvorfor du overvejer et lynkursus, skal du vide, at når du vælger at tage kørekortet på under den halve tid, kræver det naturligvis også, at du er fuldt ud dedikeret til undervisningen og er fleksibel i din planlægning, kørslen forgår typisk i hverdagene mellem 08.00 og 17.00 og nogle gange i weekenden.

Dit engagement og vores gode råd

Da forløbet er tæt og intenst, er det vigtigt at du er parat, forberedt og dedikeret til undervisningen.
Lægeattest, som er en forudsætning for at kunne tilmelde jer prøver, skal afleveres til køreskolen hurtigst muligt.

DU MÅ MEGET GERNE AFLEVERE DIN LÆGEATTEST FØR OPSTARTEN PÅ KØREKORTET, så vi får godkendelser på plads i god tid – når du har fået plads på et hold og indbetalt depositum, kan vi allerede starte godkendelsesprocessen.

Færdselsrelateret førstehjælp skal være gennemført før der kan bookes praktisk prøve, så få tilmeldt dig et kursus, gerne FØR opstart på køreskolen

Pasfoto skal også afleveres hurtigst muligt.

Du skal møde til teori. Der er mødepligt til teori. Dog kan én teorigang gennemføres som hjemmestudie.

Du skal forvente køretimer 2 gange om ugen, vi planlægger løbende.

Du skal være opmærksom på, at politiets teori og praktiske prøver p.t. ligger mandag til fredag fra 8:00 til 14:30.
Ligeledes er politiets udbud af både teoretiske og praktiske prøver også en faktor på tidsrammen for afslutning af forløbet.

Et lynkursus kørekort i fede omgivelser i Aarhus & Randers

Her hos os har vi nogle af branchens bedste resultater ved brug af et intensivt og lærerigt lynkursus kørekort. Vi tror på at disse gode resultater og glade elever kommer af flere ting.

  1. Vores dygtige Undervisere: Først og fremmest er vi utroligt glade for vores undervisere. De er eksperter i deres fag og tager jeres undervisning meget seriøst. I vores anbefalinger er underviserne omtalt som værende “dygtige”, “konstruktive”, “hyggelige” og meget mere. Vi er overbevist om at du vil have den samme oplevelse når du erhverver dit kørekort hos os.

  2. Intensivt, konstruktivt og lærerigt miljø: Vi har rigtig god erfaring med at afholde kortere men mere intensive kurser, der tager eleven hurtigt gennem forløbet. Da man har undervisning oftere end normalt, betyder det at du har nemt ved at huske indholdet og straks kan komme til teoriprøve.

  3. Fede omgivelser og gode lokaler: Hos os er der altid mulighed for spørgsmål, pædagogik og dialog. Vi ved hvordan nogle elever synes det er nervepirrende at tage kørekort og hvordan det somme tider kan virke hårdt at tage til undervisning efter skole, arbejde osv. Derfor vil vi være det friske pust i jeres fritid, der gør det både sjovt og lærerigt at tage kørekort.

Lynkursus – 4 uger

  • Teori mandag og torsdag kl. 17.00 til 20.00 i fire uger 
  • Kørekort til personbil – Manuelt gear
  • Fleksible køretimer

Den bedste køreskole i Århus, når det kommer til lynkursus

Vi er de bedste på vores område. Vi er specialister i lynkursus, 12 måneder om året, sørger vi for at du får det bedste og hurtigste kørekort forløb. nogle køreskoler tilbyder kun dette om sommeren, vi laver ikke andet og derfor har vi en masse erfaring vi kan trække af, når et så intenst forløb skal planlægges. 

Med andre ord, så er du er i trygge hænder, hvis du ønsker at erhverve et kørekort hurtigere end normalt og vi hjælper dig hele vejen indtil du står med det hvide papir