FORLØBET HOS KØRESKOLEKLUBBEN

Vi hjælper dig igennem hele forløbet, til dit kørekort

Forløbet - fra inden du starter til du står med dit kørekort

Teoriundervisning

Teorien består af teoriundervisning med mulighed for dialog og tavleundervisning. Der vil undervejs være prøver, så du bliver klar til den endelige teoriprøve efter 6-7 uger. Der vil undervejs i forløbet være evaluerende prøver, så du er bedst muligt forberedt på den endelige prøve.

Manøvrebane

I uge 1 eller 2 skal du på manøvrebane. Der er 4 * 45 minutters undervisning, hvor du lærer den grundlæggende betjening af bilen. Der er gratis transport til og fra banen. Her benytter vi enten banen i Odder eller Hørning.

Køretimer

Køretimerne starter i uge 2. Køretimerne planlægges, så der er sammenhæng mellem teori og praksis. Vi starter med en let rute, og så stiger sværhedsgraden stille og roligt.

Teoriprøve

Når du har gennemført teoriundervisningen og har haft 14 køretimer, må du gå til teoriprøve.

Prøven afholdes af færdselsstyrelsen.

Glatbane

Når du har gennemført teoriundervisningen og haft 14 køretimer, må du også tage på glatbane. Undervisningen er 4 * 45 minutter. På banen lærer du at kontrollere bilen i nødsituationer. Transport til og fra banen er gratis.

Køreprøve

Når du har bestået din teoriprøve, været på glatbane og har haft minimum 16 køretimer, må du komme til køreprøve. Bemærk, at ikke alle kan gennemføre forløbet med kun 16 køretimer.